nubes dispersas
  • Màx: 18.87°
  • Mín: 13.93°
18°

Setmana moguda amb sorpreses i novetats per a tots els gusts

Crisis matrimonials, amistats i nous amors en són els grans temes

El plat fort d'aquesta setmana a les revistes del cor arriba de la mà de la revista Semana, que porta en autèntica exclusiva la crisi entre la parella que composen Jesulín de Ubrique i Belén Esteban, que han estat desfullant la margalida en aquests darrers mesos.

Els més recents capítols fan pensar que efectivament si la història encara no ha acabat no li queda gaire. A més per si això fos poc, ara apareix a escena una jove de 26 anys anomenada Maria del Carmen que confessa estar enamorada i sortir amb el torero.

A la revista Diez Minutos les protagonistes són les cantants Isabel Pantoja i Lolita, que després de deu anys sense dirigir-se la paraula han decidit fer-se amigues, sembla ser que la reconciliació arribà en una festa del col·legi dels seus fills.

Sobre el Principat de Mònaco, Carolina i el seu espòs tornen a ocupar portada a Hola amb motiu del Ball de la Rosa, però segons Lecturas, la filla de la princesa, Carlota promet ser la princesa més bella del mil·lenni i ja es comença a divertir amb joves.

D'altra banda, també ha estat notícia el naixement de la primera filla de Terelu Campos, que s'anomenarà Alejandra, a més de l'Oscar atorgat per Hollywood a Almodóvar pel seu film Todo sobre mi madre... Finalment, l'esdeveniment que tingué lloc a Valldemossa el passat cap de setmana també ocupa planes. Hola ofereix una entrevista amb Michael Douglas amb motiu de la seva estada a Mallorca per la inauguració del centre cultural Costa Nord.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.