muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Retrobar-se amb la màgia del circ a través de la història de tres clowns

«Fools Folls» de Monti & Cia enceta la nova temporada del Teatre del Mar

Transmetre al públic les diferents connotacions socials de la figura del clown envoltades per sensacions universals que continuen en el decurs de la història. L'amor, l'alegria, la tristesa, sentiments dels quals el pallasso en fa una barreja per tal de presentar-los mitjançant «gags» que permetin englobar una subtil crítica social.

Amb aquest esperit arriba a Palma Fools Folls, el darrer muntatge de la companyia catalana Monti & Cia que encetarà avui a les 22 hores la Temporada de Primavera del Teatre del Mar. Una obra en què, tal com descriu el seu director, Marc Montserrat, «s'il·lustra de la manera més simple l'evolució de l'art clownesc».

Els tres intèrprets, Joan Montanyés, Oriol Boixader i Domènec de Guzmán es posen a la pell del pallasso amb l'objectiu de trobar per una banda la comicitat i per l'altra la resposta i la complicitat del públic. Una història de tres clowns a través de la qual es du a terme l'homenatge i el simbolisme de les famílies del món del circ i dels fools (expressió referida a l'origen del pallasso), fins arribar al clown d'avui dia, que la companyia denomina folls.

«Fools Folls ha aconseguit reconciliar una part del públic amb la figura del pallasso, en general molt oblidada i maltractada», va exposar Joan Montanyés. Després de quatre anys de treball del clown, i com a successió de les seves creacions Clàssics i Klowns, aquesta vegada Monti & Cia es fonamenta en Los Méndez, una família espanyola d'acròbates per tal d'exposar al públic la seva visió personal del món del pallasso i del circ a través d'un petit format teatral.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.