nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
16°

Vivian Caoba i la Forsale, a cor descobert

Les dues drag queens presentaren un nou espectacle a Llucmajor en homenatge al món de la revista

82016
Les dues vedettes prepararen la pell ahir matí amb una mica de sol. | P. Bota.

Es presenta amb el títol de Cor de revista, però amb ell no desitgen que l'espectacle s'identifiqui amb les portades de les revistes roses de xafardeig, sinó amb els profunds sentiments que professen cap al món de la revista. Es tracta de Vivian Caoba i Rosita Forsale, dos remolins de vedetts que deixen bocabadats a tots els que s'hi posen davant amb la seva escultural figura i que ahir estrenaren al cafè teatre del Recreatiu de Llucmajor el seu nou espectacle.

L'espectacle, bilingüe «i si és necessari amb traducció simultània», estarà en cartell fins demà. La funció d'avui serà a les 22.30 hores mentre que la de demà s'avança a les 19.20 hores. La durada del xou supera l'hora i mitja i en ell es ret homenatge al món de la revista, principalment de la catalana. L'admiració de Vivian Caoba per la vedette catalana Ondina troba ample ressò en l'espectacle musical i visual. Així com l'estètica i segona intenció de la revista catalana, mentre que de la pròpia de Madrid es rescata l'ambient.

Cuplets com ara el de Las pulgas, Los picores, Las plumas, Las bananas, articulen part del repertori musical que se succeeix entre interpretacions individuals o conjuntes de les dues drag queens, i en el qual la nota internacional l'introdueix un tango, El Macho, a càrrec de Rosita Forsale.

L'espectacle comença amb la protocol·lària sortida de les dues dives des de l'escala. Són devuit escalons els que han de baixar i des del primer moment la màgia de la seva estrafalària i escassa vestimenta i l'art que sembla no amaguen mai ja aconsegueix omplir tota l'escena teatral. Entre les intervencions més destacades que es proposen de l'espectacle destaca l'acte de dansa espanyola contemporània i flamenc amb fusió d'estils que acaba sent un «número molt xic».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.