cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 22°
29°

El grup Pometes Teatre basteix a Campos un recinte de representacions

L'edifici, que es dirà Teatre Escènic, tindrà una capacitat per a 272 persones

La companyia Pometes Teatre està construint una sala teatral a Campos que tindrà una capacitat per a 272 persones. Els germans Miquel i Antoni Fullana, responsables del grup teatral, han invertit en el projecte, anomenat Teatre Escènic, 55 milions de pessetes.

Segons explicà Miquel Fullana, la sala no només serà per representar-hi les seves obres, sinó que hi haurà una programació diversa al llarg de tot l'any, com també concerts o conferències. «El principal objectiu és crear una pedrera teatral a la zona del Migjorn, ja que hi ha molt pocs teatres. Però al nostre recinte també hi tindran cabuda altres companyies teatrals i actes de tot tipus», comentà l'actor Miquel Fullana.

L'edifici, situat al carrer Nord de Campos, disposa d'un ample escenari i de vestidors, i totes les barreres arquitectòniques s'han eliminat perquè els minusvàlids tenguin una bona accessibilitat. «Vàrem decidir posar en marxa aquest projecte perquè resultava que quan tenien una obra en cartellera només podíem comptar amb el teatre dues o tres setmanes. Llavors també ho havies de sol·licitar amb molt de temps d'antelació. Ara no passarà això i podrem mantenir l'obra en escena fins que el públic ho vulgui», explicaren Miquel i Antoni Fullana.

D'aquesta manera, la companyia també podrà gaudir d'un lloc fix per assajar-hi les seves obres. Pel que fa als decorats, utilitzaran el fons negre per poder jugar amb diferents àmbits, llocs i situacions, i no decorats fixos que obliguen que tota la trama es desenvolupi dins una mateixa sala.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.