algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

La madrilenya Sara Ollares guanya el concurs de piano de Rotaract

L'acte va tenir lloc al Teatre Principal i en segon lloc quedà el valencià Pedro Casals

El Teatre Principal acollí ahir la final del VIII concurs de piano del Rotaract Club de la qual resultà guanyadora la madrilenya de 21 anys, Sara Olleros que interpretà la Sonata en La m. KV 300 de Mozart i la Sonata en re menor número 2 Op.14 de Prokofiev. El premi atorgat consistí en 300.000 pessetes, un viatge a Viena i una beca per cursar estudis a l'acadèmia Chigiana de Siena, una de les de major relleu internacional.

Amb ella participaren a la final Pedro Casals, valencià de 17 anys amb obres de Liszt i Mas Porcel i el madrileny de 21 anys Carlos Cortina, amb peces de Beethoven i Brhams que quedaren respectivament en segon i tercer lloc. Pel que fa al premi especial per a la interpretació d'una peça d'autor mallorquí, que enguany per primer cop s'establí com a prova obligatòria, aquest fou també per a Sara Olleros dins la categoria A amb una obra de Mas Porcel.

En aquesta vuitena edició s'inscrigueren en aquesta categoria un total de nou joves menors de vint-i-tres anys. Tots ells procedents de la Península o de l'estranger. La participació mallorquina en principi havia d'estar representada per una concursant que en darrer extrem no participà. < La baixa participació respecte d'altres anys, cal esmentar que l'any passat es presentaren 16 concursants, ha estat atribuïda per Fernado Mulet, coordinador del concurs, en part a l'exigència obligatòria que tots els participants haguessin d'interpretar una peça d'un compositor mallorquí.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.