Saber emmotllar-se als canvis d'una barriada
Gaspar Moyà és el forner, des de fa més de 40 anys, del carrer Socors, un dels més antics
Moyà és el propietari d'uns dels darrers forns de boca directa | Foto: T. Ayuga.
Palma13/03/00 0:00
Darrere un taulell de marbre, enfront d'un cartell que diu «Panaderia del Presidio Viejo», recordant-li a diari els seus orígens professionals i la ubicació de la antiga presó de Palma (a la qual per la seva proximitat abastaven de pa), el mallorquí Gaspar Moyà ha despatxat i elaborat nombroses peces de pa des que a l'any 1923 els seus pares, Gabriel i Caterina, varen comprar un negoci familiar.
També a Illes Balears
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- El batle de Petra comercialitza un allotjament turístic gràcies a haver mentit en la Declaració Responsable inicial
- Dues diputades de Vox tornen a muntar un espectacle al Parlament i s’insulten entre elles: «gilipollas» i «sinvergüenza»
- La defensa de la llengua de Toni Nadal: «A Mallorca xerram català, no mallorquí»
- PP i Vox voten en contra d’invertir tres milions d’euros en ajudes a petites explotacions agràries
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.