algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Donar una vida sana a la ciutat amb nous espais verds, una tasca de nins

Els escolars dediquen aquesta setmana a sembrar 180 arbres i 65 arbusts

La llavor perquè Palma sigui una mica més verda ja està posada. Aquesta ha estat una tasca de nins. La setmana de l'arbre s'encetava ahir. Uns 50 nins i nines del Col·legi Públic Rafal Nou plantaren 25 arbres amb la col·laboració del batle de Palma, Joan Fageda, el regidor d'Educació, Jordi Llabrés i el regidor de Manteniment, José Maria Rodríguez.

El batle va inagurar aquest acte aguantant un lledoner mentre els joves posaven la terra seguint els consells d'un jardiner de l'Ajuntament. Després d'això, els escolars varen voler deixar la seva empremta i varen signar a les estaques col·locades vora els arbres. Els joves ho tenien molt clar ja que alguns varen destacar que el que s'ha de fer és conscienciar els grans de la necesitat dels espais verds a una ciutat on hi ha tant de trànsit.

Aquest acte dóna pas a cinc dies en els quals uns 350 al·lots i al·lotes dels col·legis públics de la ciutat sembraran un total de 180 arbres i 65 arbusts a diferents zones. Els llocs beneficiats d'aquesta iniciativa seran a més a més del parc de Ses Sorts, el camp de fútbol de Sant Jordi, el camp de fútbol Es Campet, el camp de fútbol de Son Sardina i el carrer Francesc Martí Mora des Fortí.

Els col·legis que fan possible aquesta setmana de l'arbre a més del de Rafal Nou són els de Sant Jordi, Can Pastilla, Maria Antonia Salvà i el col·legi de Santa Magdalena Sofia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.