nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
13°

Marta Belaustegui, pels voltants de Palma

Els cinemes Renoir dijous fan la preestrena del film «Marta y alrededores» amb actors i directors

92440
Marta Belaustegui amb Julieta Serrano.

Els cinemes Renoir acolliran dijous, dia 13 de gener, la preestrena de la pel·lícula Marta y alrededores, el film de Nacho Pérez de la Paz i Jesús Ruiz interpretat per Marta Belaustegui, Tristán Ulloa, Lola Dueñas i Sergi Calleja. I aquesta preestrena, segons informaren des del Renoir, tindrà la presència dels directors i de la protagonista, Marta Belaustegui.

La cinta, després de dos anys d'aturada per problemes de finançament, s'estrena divendres a tots els cinemes d'Espanya i ja ha aconseguit un gran èxit de crítica. La pel·lícula retrata les realitats i els somnis dels de trenta anys. Aquest és un projecte personal dels dos nous directors, que varen unir esforços per dur-lo a terme.

En la presentació a Madrid la definiren com «una comèdia amb certa acidesa i mala llet. Marta y alrededores és la història d'un grup d'amics que fa poc passà els trenta. Un dia es reuneixen a casa d'un de ells, Julio (Tristán Ulloa), per ajudar-lo a pintar-la; i durant les hores que estan junts surten a relluir els problemes, les enveges, els fracassos i les picabaralles. I enmig de tots ells hi és Marta (Marta Belaustegui), que aconseguirà arribar a conèixer-los realment.

Marta Belaustegui, serà a Palma, probablement acompanyada per algun altre actor, per tal d'assistir a la preestrena de Marta y Alrededores. Belaustegui ha definit la cinta com una «comèdia crítica i intel·ligent». El que més li ha interessat del paper "ha manifestat en diverses ocasions" ha estat «la valentia de Marta».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.