algo de nubes
  • Màx: 16.98°
  • Mín: 11.11°
16°

El quartet de l'alemany Dieter Jentsch clou el Festival d'Estiu de sa Pobla

És el primer cop que el guitarrista visita l'Illa des que va crear el nou grup

El Festival d'Estiu de sa Pobla es clausura avui vespre amb l'actuació del New Quartet del reconegut guitarrista Dieter Jentsch. Aquest grup de jazz modern arriba procedent d'Alemanya i és el primer cop que actua a Mallorca des que es va constituir fa tan sols devers un any i mig. Per a l'ocasió, el quartet oferirà un ample repertori de la cançó tradicional americana, amb temes com Sant Thomas, que s'alternarà amb balades i composicions pròpies de Jentsch, així com títols autòctons de cançons del Carib i altres indrets de per Sud-amèrica.

Seran tots ells temes interpretats amb fortes influències de ritmes com el cool, bosanova o modal que han estat adaptats al jazz mitjançant una magistral precisió tècnica i interpretativa que ja defineixen aquest nou quartet. De l'ample repertori que s'oferirà, Jentsch en destacà peces com You never Walk Alone o Ever green.

Després d'haver dut la seva música arreu d'Europa en els darrers 20 anys, el reconegut guitarrista alemany es va decidir per la creació d'aquest quartet realitzant d'aquesta manera una de les seves antigues aspiracions professionals. Per això comptà amb alguns dels més famosos músics de jazz alemanys que en diverses ocasions anteriors ja havien col·laborat amb ell i participaven de la mateixa idea de Jentsch.

El resultat és un quartet de gran qualitat i compenetració a l'hora d'improvisar que arriba i crea entusiame a tot tipus de públic, des del que tan sols és aficionat fins al més crític de tots. A més de Jentsch, formen part del quartet el saxofonista Matthias Nadolni, el baixista Gunnar Plümer i Michael Küttner.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.