algo de nubes
  • Màx: 18.27°
  • Mín: 8.69°
18°

Calorós acomiadament de les colònies urbanes. És el compte enrere per al retorn a les aules

Tot arriba a la seva fi i les coses bones sembla que passin més de pressa que res. Comença el compte enrere. «Només ens queden quinze dies. I ens ho hem passat tan bé que sempre voldríem estar aquí». Aquests eren els comentaris que es podien sentir ahir a l'escola Jaume I de Palma on els nins acomiadaven les colònies urbanes que han tingut lloc aquests mesos d'estiu dura de les 8 a les 15 hores a les diferents barriades de Ciutat organitzades per l'Associació Òmnium i l'Ajuntament. Com exigeix l'ocasió, havien preparat una gran festa amb una gran quantitat d'activitats.

L'objectiu de les colònies urbanes és conèixer la natura i el món rural, per això s'han fet un conjunt d'activitats que sota una perspectiva educativa i de temps lleure donen a conèixer el món de l'agricultura, la ramaderia i es fomenta una actitud de tolerància i de respecte amb els altres i amb el medi.

Al llarg del dematí, els nins participaren a diferents tallers. Així varen poder pintar-se una camiseta amb l'anagrama de les colònies. A tots els feia una gran il·lusió lluir una camiseta confeccionada per ells. Desprès hi havia les cucanyes i la rompuda d'olles, globus, tots amb sorpresa. Si tenies sort en esclatar hi havia una sorpresa o aigua. Realment el que cercaven era remullar-se perquè el dia era potent. Els canvià la cara. Era el taller de maquillatge, pintura pertot i la cara era tot un arc de Sant Martí. Per brufar les colònies, n'hi havia que preparaven el menjar, llimonades naturals, canapès, dolços de xocolata per al final fer un petit àpat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.