nubes dispersas
  • Màx: 14.99°
  • Mín: 7.61°
14°

Josep Massot i Muntaner i Miquel Triola i Fort, guardons Ars Magna

La Casa Catalana també farà un reconeixement especial a Aina Moll

Amb l'arribada de l'onze de setembre, Diada Nacional de Catalunya, la Casa Catalana de Mallorca lliura els seus guardons Ars Magna. Es tracta d'uns reconeixements en homenatge a Ramon Llull, creats l'any 1995, i que distingeixen un mallorquí que hagi destacat a Catalunya i un català que ho hagi fet a Mallorca.

Enguany, els escollits pels responsables de l'agrupació, que presideix l'empresari i fotògraf Josep Planas i Montanyà, han estat l'escriptor mallorquí Josep Massot i Muntaner i el cardiòleg català i president del Col·legi de Metges de les Balears, Miquel Triola i Fort. Com en anteriors ocasions, també es lliurarà un guardó especial que, en aquesta edició, rebrà Aina Moll per la seva tasca en pro de la llengua comuna.

Tal com destacà el president de la Casa Catalana, aquests premis varen néixer amb un clar objectiu. «Sempre intentam augmentar la fraternitat entre catalans i mallorquins», comentà Planas i Montanyà, que no dubtà a considerar el lliurament d'aquests guardons com l'activitat més destacada de la Casa durant tot l'any.

Montanyà destacà que no hi havia hagut cap disconformitat a l'hora de decidir els premiats i destacà la tasca del pare Massot i Muntaner, «tan coneguda aquí com a Catalunya». El president també va fer esment de la tasca de Miquel Triola al capdavant del Col·legi de Metges de les Balears. «És una persona que està fent una feina molt reconeguda», apuntà. Aquestes mateixes motivacions són les que han impulsat el reconeixement especial per a Aina Moll. L'entrega dels premis serà el proper onze de setembre a la Sala Gala del Casino de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.