nubes dispersas
  • Màx: 33°
  • Mín: 26°
33°

Un estiu lluny de la platja

Hi ha una manera alternativa de passar aquesta temporada: als parcs, places i piscines de la ciutat

No tothom té ocasió de passar els dies de més calor allargat damunt l'arena d'una de les nostres meravelloses platges, deixant que la brisa de la mar acaroni el seu cos i ficant-se a la salada aigua quan l'ambient torna insuportable. Hi ha un estiu alternatiu. És el que passa la gent a la ciutat.

Fent una passejada pels carrers de Palma, és fàcil esbrinar que els llocs preferits pels qui estiuegen a ciutat no són precisament aqueixos. Ells s'estimen més passar el dia a les places, parcs i piscines que s'amaguen entre els carrers. I, sortosament, aquest tipus de llocs d'esplai i zones verdes són cada vegada més nombrosos a la nostra ciutat.

Quan pensam en l'estiu, a molts de nosaltres ens vénen al cap imatges de platges paradisíaques (o no tant, mentre siguin platges), espais naturals desconeguts per explorar de dalt a baix i viure les més curioses aventures, un viatge a un dels moltíssims llocs exòtics del nostre món, esports ran de mar o a la muntanya, etc. Però, a la imaginació dels qui desitgen estiuejar, rarament sortirà la imatge de la nostra estimada ciutat.

Una gran quantitat de gent no té la possibilitat de moure's de la ciutat molt sovint a l'estiu. Les raons són diverses. Una pot ser de caire econòmic: unes bones vacances poden arribar a costar molts de doblers. A més, hi ha gent que no pot lliurar de la feina durant aquests mesos d'elevades temperatures, perquè precisament és la temporada amb més feina per a ells o perquè ja han consumit els dies lliures dels que disposen a l'any. A banda d'això, altres persones, sobretot la gent gran, pot tenir dificultats per desplaçar-se a la costa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.