algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
15°

Breus

• Fernán-Gómez

Premi Donostia El Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià atorgarà a l'actor i director Fernando Fernán-Gómez el premi Donostia de la 47a edició del certamen, que tindrà lloc el proper mes de setembre, la qual cosa el convertirà en el primer dels grans creadors del cinema espanyol que rep aquesta distinció. L'organització vol reconèixer «per damunt de tot, l'honradesa d'una manera de ser, de viure i de pensar». EFE.

• Princesa Alexandra

Batejada? La princesa Alexandra, filla de Carolina de Mònaco, podria ser batejada a la finca del seu pare, Ernest August de Hannover, o a l'església de la parròqua de Gruenau, prop de Salzburg, segons els rumors que corren per aquesta localitat de l'Alta Àustria. Mare i filla deixaren dijous l'hospital. DdB.

• Phil Collins

S'ha casat El cantant britànic Phil Collins es casà ahir a la localitat suïssa d'Ouchy amb la seva companya de fa cinc anys, Orianne Cevey. A la cerimònia, feta en un dels hotels més luxosos de Suïssa, hi assistiren devers 300 persones, entre els quals es trobaven Eric Clapton, Mark Knopfler i els seus antics companys de Genesis, Mike Rutheford i Tony Banks. Collins, de 38 anys, va conèixer Oriane Cevey, de 27, quan l'al·lota li va fer d'intèrpret durant una gira. DdB.

• Chick Corea

Noves propostes El pianista Chick Corea i la seva banda, Origin (formada per extraordinaris músics joves), acompanyats del vibrafonista Gary Burton, mantingueren el públic absort en la contemplació de les seves exploracions de nous vells mons musicals durant el concert que oferiren divendres vespre en la segona edició del Festival Internacional de Jazz de San Javier. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.