nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
19°

El teatre es trasllada a les barriades de Palma i a l'agost prendrà la fresca

Es posa en marxa la primera mostra amb la participació de quatre grups

64580
Representants del grups de Teatre presentaren la mostra. | P. B.

Els veïns de les barriades de Palma i tots aquells que vulguin riure, emocionar-se o gaudir de l'espectacle estan convidats a la mostra de teatre que quatre grups de la Federació Balear de Teatre Amateur oferiran aquest mes i el pròxim a distins escenaris. A més es podrà prendre una estona la fresca, cosa d'agrair en aquesta temporada.

L'Ajuntament de Palma posa en marxa la mostra de Teatre a barriades i Teatre a la Fresca que s'inicia avui a Son Ferriol. Els participants són el grup Teatre Nostra Terra de Son Espanyolet amb L'amor tant és blanc com negre; Coverbos de Son Ferriol amb Mare meva... quin puta paparra, Calabruix de Sant Jordi amb Girats de peu i Passatemps de Son Sardina amb Aritja muntanyenca que actua avui a la nit a Son Ferriol.

Des dels mesos de juliol a l'octubre els quatre grups aniran representant les obres a les diferents barriades. Després en el mes d'agost inclòs dins el programa d'Estiu a Palma, cada dilluns les representacions tindran lloc a la plaça de Sant Jeroni a les 22 hores.

El regidor de Relacions Ciutadanes en funcions, José María Rodríguez, la regidora de Cultura en funcions, Carme Feliu, i els representants dels grups presentaren aquesta mostra de teatre. «Aquest és un projecte per potenciar el teatre que fan aquest grups i que és d'alta qualitat», va dir Rodríguez.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.