cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 18°
18°

Tres escriptors de luxe han adaptat rondalles per a la col·lecció Tirurany

Els títols apareixeran aviat entre les novetats de l'editorial Moll

91770
Maria Antònia Oliver ha adaptat «La jaia gri».

Un bon nombre de novetats que s'estan enllestint a can Moll són a punt de sortir al mercat. Entre aquestes, tres títols més de la col·lecció Tirurany, en els quals es palesa que Les rondalles mallorquines, lluny de ser un llegat desfasat, són encara vives entre les lectures de menuts i grans.

En aquesta ocasió, tres escriptors de luxe s'han encarregat d'adaptar els nous títols. Es tracta de Maria de la Pau Janer, Maria Antònia Oliver i Miquel Rayó, aquest darrer ben conegut per la seva producció literària adreçada al públic infantil i juvenil. A més de les adaptacions realitzades pels escriptors, els llibres compten, com és habitual a la col·lecció, amb les il·lustracions de professionals. Així, Aina Bonner ha il·lustrat La rabosa i l'eriçó, adaptat per Miquel Rayó; Irene Bordoy En Pere Tort, amb els texts de Maria de la Pau Janer; i Jaume Garcies La jaia gri, rondalla adaptada per Maria Antònia Oliver.

La col·lecció Tirurany, que l'editor Francesc Moll no dubta a destacar per les lloances rebudes, amb la qualitat de les il·lustracions i el prestigi literari dels autors que hi treballen, compta amb el suport del Consell de Mallorca.

Així mateix, una bona part de les noves publicacions de can Moll han estat realitzades en col·laboració amb el COFUC. Es tracta de llibres sobre temes lingüístics, dos dels quals són de sortida imminent: Reflexions i propostes per al tractament de les llengües en els centres d'ensenyament, de Joana Lladó i Miquel Llobera; Orientacions per a l'ús de la llengua catalana a les Illes Balears, d'Antoni Alomar i Joan Melià; i Ortografia entretinguda, aquesta darrera dins de la col·lecció Plenamar, realitzada per Ramon Bassa, Miquel Cabot, Ramon Diaz i Joan Lladonet.

Entre la resta de títols de futura aparició es troben La vela llatina, un manual sobre les competicions i el patrimoni fet per Bernat Oliver i Diàlegs, poemari de Jaume Bosquet guardonat amb el darrer premi Bernat Vidal de Poesia.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.