algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
28°

1.704 clavells per a les catifes del Corpus

Per tercer any, diumenge, la plaça de Cort i la porta de la Seu lluiran aquestes obres

Enguany, les catifes de flors tornaran a ser un element del Corpus Christi de Palma. És el tercer any que aquests elements lluiran durant la processó del Santíssim de diumenge horabaixa. Però enguany, les catifes seran encara més espectaculars: 30 m2 la de Cort (10 per 3 metres) i 15 m2 la de davant la Seu (5 per 3 metres).

Pere Muntaner, del Centre Cultural de l'Escorxador, s'han encarregat de tirar endavant el projecte. Fer-ne el dibuix, passar-lo a una plantilla, calcular-ne les proporcions i necessitats. Una tasca impossible de treure endavant, però, sense la col·laboració de la resta de centres culturals. «Ha de quedar clar que ho podem fer gràcies a la col·laboració de tothom», explicà Maria Pons, esposa de Muntaner i responsable també de l'activitat.

Heura per fer la part verda dels dibuixos, buguenvíl·lea per a les zones moradenques. L'escut i el dibuix de la custòdia necessitarà clavells. D'una bona pila de clavells. Mirau, si no: 35 dotzenes de clavells taronges, 35 de grocs, 11 dotzenes de vermells, 41 de blancs i 20 de color rosa. En total s'empraran 1.704 clavells.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.