nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Breus

• Fira del Llibre

Raspa Kids Club El dibuixant mallorquí Àlex Fito presentà ahir a la tarda el còmic «Raspa Kids Club», primer de la col·lecció Los medio muertos. El còmic, presentat ja al passat Saló del Còmic de Barcelona, s'emmarca dins de la l'univers editorial creat per Max i Pere Joan a partir de la revista d'avantguarda Nosotros somos los muertos. C.C.

Carrer Vanuatu Antoni Figuera fou l'encarregat de llegir la presentació escrita per Antoni Serra del llibre de contes Carrer Vanuatu, amb el qual Miquel Angel Llauger, autor també de dos poemaris i crític, debuta com a narrador. Els relats, molt breus, són petites joies de gran encert, en les quals es combina l'estil personal amb la represa de diverses tradicions. C.C.

Sebastià Alzamora Tampoc no podia faltar a la Fira del Llibre. Director del barceloní Espai Mallorca, Sebastià Alzamora ha rebut crítiques molt positives per la seva darrera novel·la, L'Extinció, guardonada «ex aequo» amb el Premi Documenta 1998. L'autor signà exemplars d'aquesta novel·la ahir a la tarda, a l'estand de la llibreria Jaume de Montsó. C.C.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.