algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.65°

La trobada de gent gran reuní 4.000 persones

Devers 1.800 grans mostraren les habilitats adquirides en el present curs de gimnàstica

Prop de 4.000 persones "segons l'organització" participaren de manera activa o passiva en la X Trobada de la Gent Gran en Marxa, que va tenir lloc al poliesportiu de Sant Ferran ahir horabaixa. D'aquests, 1.800 grans pertanyien a les prop de 80 associacions de la gent gran que realitzaren diverses taules d'exercicis.

Durant tots els actes regnà un sol estiuenc, acompanyat d'una mica de vent que en algun moment jugà alguna mala passada als «esportistes» participants.

L'acte va ser encapçalat per la presidenta del Consell Insular de Mallorca, Maria Antònia Munar, que era escudada per Francesc Antich, candidat pel PSIB a la batlia de Palma, i Francesc Triay, vicepresident del CIM. El gran absent a la taula d'autoritats va ser el també vicepresident de la institució illenca Pere Sampol del PSM, l'assistència del qual estava prevista en el programa d'actes.

Representants de les associacions congregades començaren la celebració amb diversos parlaments, i cediren la paraula, després de fer entrega d'un ram de flors grogues a Maria Antònia Munar que es va desfer en salutacions i felicitacions a tots els assistents. «Amics i amigues, siau benvinguts a la vostra casa, que és el Consell Insular de Mallorca».

Aquest acte que commemora «els 10 anys de la iniciativa del CIM, sorgida per posar en marxa la gent gran, demostra que aquest aniversari és una prova de feina ben feta. Fa quatre anys vàrem iniciar altres activitats, com el ball de saló, les teràpies de recuperació física i les conferències. Els viatges que hem organitzat a Barcelona i a València també són activitats bones per a vosaltres. Vull agrair-vos la vostra participació, i donar les gràcies als vostres monitors i monitores, que han fet possible que us poseu en forma».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.