muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Almodóvar i Lynch es perfilen com els grans favorits del Festival de Canes

Tot és a punt ja a Canes per al seu gran dia. Després de la presentació de les dues darreres pel·lícules a concurs, tot són apostes al Festival per saber qui aconseguirà les preades Palmes d'Or.

Els deu membres del jurat, que faran públic el veredicte avui, es reuniren ahir per deliberar sobre els 22 films a competició. Ahir fou el torn del realitador britànic Peter Greenway que presentà el seu darrer treball, 8 1/2 women. Hores abans, havia presentat a concurs el seu film, Limbo, el director nord-americà John Sayles.

Todo sobre mi madre, de Pedro Almodóvar, és un dels films que es perfila com a virtual guanyador d'aquesta edició. La pel·lícula, que es presentà dissabte passat, fou molt ben rebuda per la crítica i tot apunta que aconseguirà algun dels grans premis del festival.

Una altra de les favorites d'aquesta 52a edició és The Straight Story, del guanyador de la Palma d'Or el 1990, David Lynch. Aquesta història, basada en un fet real sobre un ancià que recorre mitja Amèrica per retrobar-se i fer les paus amb el seu germà, aconseguí emocionar la crítica.

Kikujiro, de Takeshi Kitano, també aconseguí bones crítiques, igual que la pel·lícula del nord-americà Jim Jarmusch, Ghost Dog: The way of the Samurai.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.