algo de nubes
  • Màx: 19.46°
  • Mín: 13.93°
19°

Les Festes de Primavera del Corpus a Palma s'inauguraran dilluns

Patis oberts, concerts de música, mercats tradicionals i actes litúrgics tornaran a animar Palma

69642
El batle Fageda i el bisbe Úbeda presentaren les festes. | J. T.

Hi haurà més patis de la ciutat oberts al públic. Hi haurà més concerts de música i de més qualitat. Hi haurà també més parades al mercadet tradicional de Dalt Murada. S'amplien també els actes litúrgics (coincideixen amb la presentació de recuperacions d'elements de la Seu). I, fins i tot, els actes es clouran amb un espectacular castell de focs. Tot això i més composaran les Festes de Primavera del Corpus a Palma, que s'inauguraran dilluns i que es clausuraran el 6 de juny.

El batle de Palma, Joan Fageda, i el bisbe de Mallorca, Teodor Úbeda, així com altres representats d'aquestes institucions, presentaren ahir les festes en les quals l'Ajuntament de Palma hi inverteix devers cinc milions de pessetes.

Les 49 cases de Palma amb els patis oberts als visitants es distingiran per lluir a la façana un petit domàs vermell amb un número que permetrà seguir un cert ordre en la visita. Les cases quedaran obertes a partir de dilluns. Tot i que els horaris de visita dels patis no es poden fixar, ja que seran flexibles en funció de la disponibilitat dels propietaris, es pot assegurar que d'onze a una i de sis a nou estaran oberts en la seva gran majoria, exceptuant els que pertanyen a museus, sales d'exposició o d'altres que es regiran per horaris propis.

Enguany també cal destacar el programa musical inclòs dins les festes i que també comença dilluns amb una actuació diària programada, i sempre gratuïta, a excepció de dissabte que se'n programen dues. Can Catlar, Can Granada, el Casal Solleric, la parròquia de Sant Antoni Abat, la plaça de la Cavalleria i la de Sant Jeroni, la Seu, la clastra de la possessió de Son Ripoll, la possessió de Sarrià i el pati del Rei del Palau de l'Almudaina són alguns dels escenaris de les diferents actuacions programades. Cal destacar la presència del Cor de Cambra del Liceu (dissabte 29 a Can Vivot); Cap·pela (dimarts dia 1 a la plaça de Sant Jeroni); l'Orquestra de Plectro Micalets (Castell de Bellver dissabte dia 6) i l'Orquestra Simfònica de les Balears (al Palau de l'Almudaina com a concert de clausura dia 6).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.