algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

Tim Robbins triomfa a Cannes amb «Cradle will rock», un musical sobre els anys trenta

Amb Cradle will Rock, el cineasta nord-americà Tim Robbins ens transporta al Nova York dels anys 30, on el món artístic és un formiguer d'idees noves, mentre a Washington es va posant en marxa el tristament cèlebre «comitè sobre activitats antiamericanes».

Presentada en competició ahir al Festival de Cannes, summament aplaudida pel públic, la pel·lícula explica una època combinant narracions convergents, una mica a la manera de John Dos Passos, amb el ritme creixent d'una comèdia musical. Per completar els components d'un probable èxit, el film compta amb un elenc impressionant: el panameny Rubén Blades, així com Susan Sarandon, Aldo Silvano, Emily Watson, Hank Azaria, Vanessa Redgrave, Joan Cusack, Bill Murray, Angus Macfadyen, Cherry Jones, John Cusack.

Mentre els conflictes socials s'estenen als EUA i el gran empresariat dóna suport als règims feixistes europeus, Margherita Sarfatti (Susan Sarandon), emissària de Mussolini, ven el patrimoni artístic italià, Orson Welles (Angus Macfadyen) prepara la posada en escena d'una obra de teatre i Diego Rivera ( Rubén Blades) pinta un fresc per encàrrec de Rockefeller.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.