nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Fil a l'agulla pel III Congrés de la Confederació espanyola de Teatre Amateur

La federació traça les línies d'actuació i es posa en marxa per a noves activitats

Ja ho tenen tot embastat. Diumenge passat posaren fil a l'agulla per a la preparació del III Congrés de la Confederació Espanyola de Teatre Amateur que l'any que ve tindrà com a escenari Mallorca. Més de 70 persones dels grups que pertanyen a la federació balear es reuniren a l'escola pública de Binissalem i començaren a definir les línies d'aquest congrés i parlaren de la recerca de noves activitats.

Així mateix, la trobada dels membres de la federació va servir per delimitar les noves activitats i s'arribà a una sèrie de conclusions. «Un dels problemes que ens trobam són les poques ajudes que hi ha per part de les institucions», comentà el vicepresident, Jaume Gomila. Per això, un dels projectes és aconseguir subvencions per comprar material i equips de llum i de so, entre d'altres.

La Federació elaborarà un llistat de teatres de Mallorca per tal de poder saber les condicions i els dies en els quals es poden fer actuacions. També s'informarà als socis de totes les mostres i certàmens que tenen lloc fora de l'Illa per tal que els grups federats tenguin al seu abast tota la informació necessària per si hi volen participar.

Una de les altres activitats que posarà en marxa la Federació és intentar aconseguir un circuit itinerant de teatre amateur i una llista actual d'actors, directors i muntadors, i de totes les obres que està previst que es facin al llarg de l'any.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.