algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 8.69°
18°

Imposició de túniques i creus als nous membres dels nins cantors de Sant Francesc

Dia 13 de juny els més petits podran estrenar-se en el dia del seu patró, Sant Antoni de Padua, enmig de l'alegria dels seus familiars

Fou un acte molt emotiu. La basílica de Sant Francesc va ser testimoni dels batecs del cor dels més petits. Estaven nerviosos però sobretot molt il·lusionats. Tothom estava emocionat. Pares, padrins, familiars i amics volien presenciar la cerimònia. No varen faltar Rafel Bosch, director general d'Educació, i el rector Huguet, que va lliurar el seu fill al cor de veus blanques.

Era un pas cap endevant. Només fa un any començaren a sentir-se les seves veus, eren els aspirants. A partir d'ara se sentiran més fort que mai perquè ja són uns més del nins Cantors de Sant Francesc i ja portaran els vestits universals: la túnica blanca i la creu que ahir els imposaren els seus padrins. La directora de publicitats i vendes del grup Serra, Carme Serra, i el president de la federació catalana de Pueri Cantores, Josep Maria Torrent apadrinaren 18 nins d'entre 6 i 8 anys, simbolitzant d'aquesta manera l'entrada oficial en el cor.

L'acte va començar amb un cant, el pare Alfons Vicens fou el concelebrant que encetà la cerimònia. La delegada del Govern, Catalina Cirer, va fer una lectura. Els nins escoltaven atentament però també inquiets perquè anava a produir-se una cosa molt important, esperaven el moment de la imposició.

Els nins cantors formen part de la federació Internacional de Pueri Cantores. Des d'ahir Sant Francesc ja té 85 membres al cor dels nins cantors a punt per omplir de música i portar l'alegria onsevulla que vagin.

Dia 13 de juny els més petits podran estrenar-se en el dia del seu patró, Sant Antoni de Padua, enmig de l'alegria dels seus familiars.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.