nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

«'Raíz' és flamenc en estat pur. Aquí som Antonio Canales sense disfressar-me»

El ballarí i coreògraf sevillà va cloure la macrogira espanyola al palau d'esports de Son Moix

La macrogira de cinquanta-quatre funcions arribava a la fi. Palma era la ciutat elegida perquè Antonio Canales acabàs Raíz, un espectacle de flamenc en estat pur que ha redolat tota la geografia espanyola.

«Raíz és un espectacle on no s'empra la dramatúrgia, no hi ha escenografia, encara que sí un bon vestuari. És el flamenc per se. Aquí tenc l'oportunitat de ser Antonio Canales. No m'he de disfressar de Bernardo Alba, ni de torero, ni de cavall...», assegura el coreògraf i ballarí que comença la funció brufant pel mil·lenni que acaba ben prest. Tots els ballarins, vestits d'esmòking i amb una copa de cava celebren aquesta fita i aprofiten per encuriosir el públic», assegura el ballarí i coreògraf.

Un públic que ahir va acudir al palau municipal de Son Moix, un lloc que, a simple vista, no sembla idoni per acollir un espectacle d'aquestes característiques: «És una funció molt precisa. Hem fet un trespol molt especial. El públic pot ser molt enfora meu però em sent a prop. La comunicació entre el cos de ballarins i els espectadors és constant, és un aspecte que s'ha cuidat molt a l'hora de concebre un muntatge d'aquestes característiques».

Només un parell de mesos i Canales tornarà a Palma amb un nou espectacle, Fuerza latina, del qual no en vol donar noves. «Estim molt Palma perquè és una ciutat que he visitat molt. De fet, la primera vegada que vaig agafar un avió va ser per venir-hi a actuar. Així és que en guard un bon record».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.