algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

El grup Escolta de Son Sardina celebra el 25è aniversari educant el temps de lleure

L'agrupament Escolta de Son Sardina celebra les seves noces de plata: 25 anys educant i omplint el temps d'esplai. L'agrupació pertany al moviment d'escolta i guiatge de Mallorca. Moltes anècdotes, històries i alegries pot explicar aquesta agrupació que avui en dia conserva ben fresca la il·lusió de treballar desinteressadament pels nins i continua endavant en aquesta direcció.

«El grup es va formar el 1972 i es va federar l'any que va venir al davant. En aquells moments jo era un nin de 10 anys. Va iniciar-se l'agrupament com una alternativa educativa a les escoles publicoprivades. A més a més, a Son Sardina no hi havia cap grup juvenil. Entretenir-nos era relativament fàcil. Qualsevol petita sortida ens semblava excel·lent». Era un nin en aquella època i ara és un dels caps de l'agrupament escolta de Son Sardina. Bartomeu Verd ha viscut l'evolució d'aquesta Associació, la tasca de la qual va valorar molt positivament.

Bartomeu Verd va explicar que «l'objectiu del moviment escolta és educar els nins dins el temps de lleure, fer-los responsables. S'organitzen diferents activitats d'acord amb la seva edat, danses, manualitats, aventures de risc... Es tracta de fomentar l'estil de vida dels escoltistes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.