algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Harvey Keitel: només fotos, no preguntes

L'actor novaiorquès es va sotmetre a una maratoniana sessió de rodatge ahir en el palau Vivot

92832
Harvey Keitel va assistir a la sessió fotogràfica amb Antoni Aloy. Fotos: J. M.

«Two minuts for photos. No questions». De bon matí, una assistent del rodatge de Presence of mind advertia nombrosos periodistes que Harvey Keitel, un dels actors més prestigiosos del moment, se «sotmetria» a una sessió de fotografies però no respondria cap pregunta. «Si tot va bé, la cita serà a les 13.30 hores», assegurava l'al·lota.

Keitel, que va arribar procedent de Londres diumenge, tenia un dia de rodatge molt intens. El treball que s'havia de fer en tres dies s'havia condensat en un perquè l'actor simultaneja una altra producció a Malta. El palau de can Vivot, al carrer de Savellà, era el marc on es va desenvolupar aquesta tasca i allà on va tenir lloc, devers les 15 hores, la minisessió fotogràfica.

Abans, els fotògrafs varen poder robar alguna imatge a la clasta, amb l'actor vestit d'època, amb una llarga bata de vellut i una camisa amb parfalans. Però per uns instants, el protagonisme va passar de Keitel a Bacall. La diva del cinema va comparèixer totalment per sorpresa del carrer de Sant Crist, del bracet d'una acompanyant. Venia de fer una volta pel barri antic de la ciutat i sens dubte volia aprofitar l'oportunitat que tenia per veure com era l'interior d'un palau a la Mediterrània occidental. Vestida sòbriament i amb unes ulleres de sol obscures, va entrar a can Vivot i va pujar les escales que condueixen al primer pis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.