algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

Lauren Bacall ja es a Palma per participar en el rodatge d'una pel·lícula

98188
Lauren Bacall va parlar molt poc amb els periodistes. | T. A.

Ahir dematí arribà a Mallorca, derrotada per la fatiga, Lauren Bacall. L'actriu nord-americana entrà a l'Illa per Son Sant Joan procedent de Barcelona. La viuda de Humphrey Bogart té previst participar en el rodatge de l'òpera prima d'un novell director mallorquí, Antoni Aloy, basada en una novel·la d'Henry James.

Poques paraules digué Lauren Bacall, que podria haver passat desapercebuda a l'aeroport. Els seus acompanyants, en canvi, sí que varen intercanviar alguns comentaris amb els periodistes, intentant salvaguardar l'estrella dels flaixos. Un d'ells, fins i tot, intentà tapar-la amb una maleta. Els acompanyants afirmaren que «no dirà res. Ha arribat molt cansada, pensau que és un vol molt llarg i ha hagut d'esperar tres hores l'equipatge». Però això no fou tot: «Vosaltres matàreu Lady Di, paparazzis, sou uns assassins. El que voleu és danyar la imatge de Mallorca», cridà un empleat de la productora que esperava l'actriu a l'aeroport.

Mentrestant, Lauren Bacall va dir unes poques paraules: «És la primera vegada que vénc a Mallorca. No conec molt el guió de la pel·lícula però em fa molta d'il·lusió començar-ne el rodatge». Lauren Bacall, que farà la seva estada a Mallorca a l'hotel Son Net, de Puigpunyent, va venir ben preparada i carregada de maletes de Louis Vouitton, tota de negre amb un vestit pantaló, ulleres de sol i unes sabates planes Todd's. Del bracet d'una cap del rodatge, la Bacall pujà en el Seat Córdoba que la traslladà fins a l'hotel.

La pel·lícula, que té com a escenari principal la possessió de Raixa, ja s'està rodant, i Bacall, que segons manifestà no coneix massa bé el guió, hi tindrà un paper. Betty Jean W. Perske o Lauren Bacall, que té en l'actualitat 75 anys, es va casar el 1945 amb Humphrey Bogart. Amb ell interpretà films com Tenir i no tenir, El somni etern, El falcó maltès o Cayo Largo. A la dècada dels anys cinquanta la seva activitat cinematogràfica va ser desplaçada pel teatre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.