algo de nubes
  • Màx: 20.11°
  • Mín: 13.93°
20°

Qui bé menja i bé beu fa molt bé el que deu

Dia 14 d'abril s'inaugura la XV Mostra de cuina mallorquina en el recinte de fires del Polígon

«Qui bé menja i bé beu fa molt bé el que deu». I és que en qüestions de menjar no cal anar de bromes. Els mallorquins ho saben molt bé i tenen al seu abast una excel·lent cuina, molts de recursos i bons professionals. És per això que any rere any s'ha anat consolidant la que ja és popular i prou coneguda Mostra de cuina mallorquina, una de les activitats gastronòmiques més importants i que enguany compleix el seu quinzè aniversari. Uns dies en què es pot degustar plats nous, tradicionals i on es pot comprovar que a la nostra Illa alguna cosa es cou...

La mostra organitzada per l'Associació empresarial de restauració de Mallorca amb el patrocini del Consell Insular de Mallorca, l'Institut Balear de Promoció del Turisme, l'Ajuntament de Palma i el Govern balear, s'inaugura dia 14 fins al 23 d'abril. Estarà oberta de les 12.30 fins a les 16 hores i de les 19 a les 23 hores. Hi participen un total de 21 restaurants, quatre escoles de cuina, dues destileries, vuit cellers de vi, cinc pastisseries i tres torradores de cafè. Les taules s'han parat per a 62.000 persones que és el gruix que anualment sol passar durant aquests dies pel recinte firal.

El vicepresident de l'Associació de restauradors, Manolo Salamanca, la presidenta del Consell Insular, Maria Antònia Munar i el conseller de turisme, José Maria Gonzalez Ortea, varen presentar aquesta quinzena edició, en la qual s'han revestit els plats que es presentaran d'una gran qualitat. Una de les novetats que es varen introduir als sopars de degustació previs a la mostra foren la recuperació de les fitxes de degustació, que ha servit per recollir opinions i garantir el nivell gastronòmic de l'esdeveniment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.