algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Embarassos, germans i Mazagatos

Les revistes continuen parlant de la gran felicitat de les futures mares

Una setmana més les revistes del cor ofereixen un nou capítol de les històries obertes en les darreres entregues: la infanta Cristina, Eugenia Martinez de Irujo i Carolina de Mònaco que llueixen felices el seu embaràs. Aquesta és la noticia estrella de la darrera temporada. També es fan ressò de les vacances que passa la família reial espanyola aquests dies a Mallorca i es recullen les imatges dels reis amb el seu nét Felip Joan Froilà.

La felicitat davant la seva futura maternitat es reflecteix a Eugenia Martinez de Irujo, que declara a la revista Diez Minutos que el seu espòs l'avicia les 24 hores del dia i que si és un nin li posaran Francisco o Cayetana si és nina. Rocío Jurado té la intenció d'adoptar un nin i Rocío Carrasco està encantada de tenir un germanet i a més torna a assegurar que està molt enamorada del seu David Flores.

Vol continuar sent Sofía Mazagatos, i no Sofía Lanna, perquè vol ser actriu i no vol renunciar a les seves arrels. Així ho recull la revista Lecturas, que informa que la model es trasllada a Hollywood per ser actriu. Així mateix, recull els dies de descans de Carolina de Mònaco en el seu refugi de Saint-Remy. I la família Iglesias contraataca: Julio Iglesias Jr està enregistrant un vídeo per al seu primer disc, que encara no es coneix a Espanya. No tot són embarassos i felicitats. També hi ha ruptures com la de Rafi Camino i Nati Gaitán després de dos anys de relació. També han romput Rosario Flores i Igor després de més d'un any plegats.

'Hola! dedica un ampli reportatge a Sara Montiel que segons manifesta està «tan esplèndida com a El último cuplé».

La revista Semana mostra Romina Power amb Tani Romano el seu nou amor després d'haver-se separat d'Al bano.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.