muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 12°
16°

En la diversitat hi ha el gust?

Després de la «febre» Mar Flores, les revistes són aquesta setmana molt diferents

Després del contingut efervescent de les revistes del cor durant les darreres setmanes, aquesta vegada la premsa rosa ve un poc més conservadora: maternitat i matrimoni per donar un toc de tranquil·litat als lectors i als mateixos protagonistes, que en ocasions han d'esperar amb veritable terror el dia de sortida dels setmanaris. En aquesta ocasió, les diferents publicacions s'han decantat per temes ben diferents per atraure l'atenció dels possibles compradors.

Així, Lecturas obre amb unes declaracions de Rocío Jurado que són, si més no, sorprenents: la folklòrica vol ser mare. Home, tothom entén que les famoses vulguin llevar-se anys, però d'això a pretendre estar en condicions de tenir una criatura... Jurado afirmà que encara no s'ha sotmès a cap tractament de fertilitat per por a al·lèrgies, però que ha deixat de prendre altres medicaments per no interferir en un possible embaràs natural.

Aquesta setmana les revistes porten novetats sobre la vida sentimental del príncep Felip, o millor dit, sobre una nova possible candidata que, per variar, és morena i amb els cabells arrissats. L'al·lota és Maria Pilar d'Orleans-Borbón i San Martino d'Aglie, segons informa Hola. La veritat és que té prou llinatge com per ocupar el càrrec amb dignitat, que ja és molt. Maria del Pilar de Orleans-Borbón va néixer a Roma fa 24 anys, és llicenciada en Filosofia i parla cinc idiomes. Està molt relacionada amb Espanya i visita el país amb freqüència.

Continuant amb la reialesa, i amb Hola, el príncep Ernst de Hannover parla sobre el seu matrimoni amb la princesa Carolina de Mònaco. Ernst reconeix que és complicat que Carolina i ell puguin fer una cerimònia religiosa, tot i que intentaran salvar tots els obstacles. El príncep també manifestà que té intenció de tenir molts fills.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.