algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
15°

Missió impossible per a l'agent 007

Els curiosos causaren problemes a l'equip que roda la darrera entrega de les aventures de Bond a Bilbao

Una allau humana retardà ahir l'inici del rodatge a Bilbao de la pel·lícula en la qual Pierce Brosnan encarna per tercera vegada James Bond. L'agent 007 s'enfrontà a una missió impossible.

Una massa d'ociosos i d'estudiants en període escolar de vacances es congregà en els voltants del Museu Guggenheim de Bilbao des de primera hora del matí per assistir al rodatge de les seqüències inicials de The world is not enough, una història en la qual Bond s'ha d'enfrontar a un grup que vol controlar les reserves mundials de petroli amb fosques intencions.

Eren devers les 11'00 hores i l'arribada de Brosnan passà desapercebuda. Vestia d'obscur, es protegia del fred amb un abric i una bufanda i cobria els seus ulls amb ulleres negres. Una hora després, Brosnan/Bond pujà a una automòbil de gran cilindrada amb el qual havia de fugir del «dolent» de la història, Robert Carlyle.

Però de qui hagué de fugir en realitat amb aquest vehicle, protegit entre els furgons de la tropa cinematogràfica, va ser de l'allau de gent que superà els dèbils sistemes de seguretat per intentar acostar-se a l'estrella i atropellà periodistes, fotògrafs i càmeres de TV, en unes seqüències de pur surrealisme.

Si fins aquell moment la cara del director del filme, Michael Apted, transmetia contrarietat perquè les circumstàncies meteorològiques dificultaven el rodatge d'exteriors, en aquell moment, enmig de la bogeria, el rostre de qui dirigí Goril·les a la boira, es va tornar un poema.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.