bruma
  • Màx: 19°
  • Mín: 10°
11°

Deu mil persones podran seguir els actes de la Diada asseguts en grades

L'èxit de l'edició anterior obliga a multiplicar per deu el nombre de seients

78126
El Born va quedar petit l'any passat durant la primera festa.

L'any passat la festa va resultar petita. Enguany, està tot preparat per rebre multituds. Així, si més no, ho asseguren els organitzadors de la Diada de les Balears, que tindrà lloc el cap de setmana del 27 al primer de març. Sense anar més lluny, si l'any passat hi havia seients prevists per a mil persones, enguany hi haurà grades per a deu mil espectadors. Ningú no quedarà sense veure l'espectacle ben còmodament.

I l'espectacle promet. A banda de les curses medievals que van tenir lloc l'any passat al Born, i que repeteixen, també hi haurà les finals i les semifinals de les corregudes de cavalls que s'han fet els darrers sis mesos per diferents poblacions de Mallorca. Serà la cursa des Cós.
Cal destacar, també, que els cavalls menorquins que desfilin durant la Diada seran tots ells de pura raça.

Un altre dels apartats que creixeran en aquesta edició és el del mercat medieval. «Si l'any passat teníem problemes per omplir les parades, enguany ens falta espai», digué el portaveu de l'organització. Totes les parades seran, igual que l'any passat, de productes artesans i amb denominació d'origen. Els venedors, igual que els tendals, estaran ambientats com si fossin de l'edat mitjana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.