algo de nubes
  • Màx: 14°
  • Mín:

«Els actors del somni», de Roger Corbeau, a la Sala de Paper

El Centre de Cultura Sa Nostra acull una mostra del treball del fotògraf francès

«Els actors del somni» són, segons Roger Corbeau, Jean Marais, Maria Fèlix, Simone Signoret, Alain Delon, Romy Scheider, Sophia Loren o Jodie Foster, entre molts d'altres.

D'avui i fins dia 11 de març, el Centre de Cultura Sa Nostra acollirà una mostra del treball d'aquest prestigiós fotògraf francès. La cinquantena d'imatges que hi ha a la Sala de Paper mostren els actors en el plató, la majoria d'ells essent els personatges que interpretaven en les pel·lícules en què treballaven. Algunes de les instantànies no s'han fet dins els estudis, com la de Simone Signoret, que es mostra a la fotografia, però en ella, la genial actriu va vestida com el personatge que, en aquells moments, encarnava.

Segons va explicar Biel Amer, coordinador del Centre de Cultura Sa Nostra, és de remarcar el grau de complicitat que hi va arribar a haver entre el fotògraf i els actors, «i no només amb els directors» que li encarregaven les fotografies del rodatge.

Aquesta mostra, possible amb la col·laboració del Ministère de Culture Francophonie, ha seleccionat les fotografies d'entre les dues-centes que formen la col·lecció de Roger Corbeau.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.