algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

La Fundació Coca-Cola du a Arco la seva col·lecció d'art espanyol

La Fundació Coca-Cola Espanya estarà present enguany a Arco, després del parèntesi de l'any passat, amb una col·lecció d'algunes de les obres més significatives de l'art espanyol de la darrera dècada.

La Fundació, que l'any passat no estigué present a la Fira perquè destinà tot el seu pressupost a la compra d'obres d'art, té actualment als seus fons prop de 200 peces entre pintures, escultures, fotografies i instal·lacions d'artistes espanyols.

«La nostra intenció és continuar i reforçar la nostra aposta pel col·leccionisme d'art contemporani i, especialment pel mercat d'art espanyol», explicà Fernando Scarpa, director de la Fundació Coca-Cola Espanya que, com ja va sent habitual durant els darrers anys, serà la primera entitat que adquireixi una obra en aquesta nova edició d'Arco que demà obre les portes fins dia setze.

Des que el 1993 la Fundació comprà la seva primera obra en aquesta Fira Internacional, la seva col·lecció s'ha anat ampliant amb la compra de peces d'artistes espanyols entre les galeries participants en les successives edicions d'Arco.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.