algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Breus

• ART

Inauguració al Casal Balaguer Ahir vespre es va inaugurar, al casal Balaguer, la mostra de pintura del premi Ciutat de Palma Antoni Gelabert. El batle de Palma, Joan Fageda, va assistir a l'acte, en el qual es va poder mirar, amb deteniment, l'obra de Pedro Calapez guanyadora dels premis Ciutat de Palma. DdB.

148.000 visitants a l'Almudaina Un total de 148.856 persones visitaren el palau reial de l'Almudaina durant l'any 1998, segons les dades provisionals de l'Exèrcit. Aquesta quantitat suposa 38.379 visitants més, que percentualment constitueixen un increment del 26 per cent respecte de l'any precedent. Els rendiments per aquest concepte han estat de 39'55 milions de pessetes. L'increment espectacular del nombre de visitants al palau reial de l'Almudaina és a causa de la seva inclusió en el recorregut de les agències de viatge i grups de la Tercera Edat pel centre històric de Palma. DdB.

Felicitació a Rodolfo Schmidt La Fundació d'Artistes Plàstics Grans de Mallorca Fundació Alexandro ha fet arribar a Diari de Balears una felicitació per a l'arquitecte Rodolfo Schmidt, que ha obtingut un dels premis Ciutat de Palma de Rehabilitació. La Fundació també agraeix la seva desinteressada col·laboració que ha demostrat respecte als membres dels Artistes Plàstics Grans per la donació que ha fet del projecte de la futura residència que tindran a Pòrtol. M.T.

És el Rembrandt original Un autoretrat de Rembrandt exposat en el Museu de Nuremberg i considerat fins ara com una còpia del quadre que és a Holanda va resultar finalment ser l'original, anuncià ahir el director del museu, Ulrich Grossmann. Reunits a Nuremberg per preparar una exposició de Rembrandt, els dos quadres varen ser comparats per experts holandesos i britànics, que empraren les més modernes tècniques, i conclogueren que la tela exposada a La Haia, datada el 1629, no és l'original sinó una còpia posterior efectuada per un deixeble del mestre holandès, va precisar Grossmann en conferència de premsa. AFP.

• CICLE

Filosofia a Sa Nostra Dia 28 començarà a Sa Nostra el V cicle de Filosofia Globalització i modernitat complexa amb la conferència El final de la política, a càrrec de José Antonio Santesmeses. Les altres xerrades aniran a càrrec de Carles Thiebaud (Ciutadania cosmopolita. Nous reptes de la moral), Félix Ovejero (Les conseqüències morals del mercat), Francisco Colom (El retorn de les identitats), Jorge Riechmann (Manipulació genètica i manipulació social. Les biotecnologies a la societat del risc), Amelia Valcarcerl (Humanisme i ètica de la globalització) i Manuel Cruz (La història possible. El retorn del subjecte) que conclourà el cicle dia 5 de maig. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.