cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 16°
16°

L'art illenc més jove i els dibuixos de Puerto Morey, junts a Manacor

La inauguració de les dues mostres enceta la temporada artística a la vila

Manacor torna a l'actualitat expositiva per la porta gran. Dues noves mostres s'han inaugurat aquests dies a la torre de ses Puntes i al Centre Cívic de Son Macià.

La pimera d'elles, ... en projecte (IV), es va inaugurar ahir i recull les darreres creacions de sis joves autors: Maria Isabel Ballester (Buenos Aires, Argentina, 1960), Tomás Barceló Castéla (Son Servera, 1975), Ramon Company (Alcúdia 1973), Antoni Garreta (Inca, 1965), Rosa Isabel Mascaró (Manacor, 1961) i Ramon Trias (Palma, 1971).

El projecte va néixer el 1992 perquè, segons els organitzadors, «pensam que un dels objectius d'un espai com el nostre ha de ser el d'estimular el treball dels joves creadors i fer possible, d'una manera proporcional al seu esforç, que la seva obra pugui ser coneguda». La mostra romandrà oberta fins al proper 21 de febrer.

La segona de les mostres és una exposició rememorativa de Guillem Puerto Morey. El pintor va arribar a ser un mestre del dibuix i de l'aquarel·lisme i bona part de les seves obres es poden veure aquests dies al Centre Cívic de Son Macià.

Lector incansable i atent observador dels moviments culturals, Puerto Morey definí aviat la seva vocació en la doble vessant que caracteritzà la seva feina: el periodisme i el dibuix.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.