cielo claro
  • Màx: 31°
  • Mín: 23°
28°

Terratrèmol en el Palau d'Esports d'Inca

Dawholeenchilada, Sexy Sadie, Cristina dels Dover i Molotov fan arribar un crit solidari a Centreamèrica

Els països de Centreamèrica segur que es varen fer ressó de l'acte solidari que acollí dijous el Palau d'Esports d'Inca. La música, llenguatge universal, i la potència dels decibels, viatjaren per les ones per fer arribar a les víctimes de l'huracà Mitch el crit solidari dels artistes convidats i del jovent reunit per aclamar-los.

Dawholeenchilada s'encarregaren d'obrir el foc a damunt l'escenari. Durant vint minuts descarregaren adrenalina amb els seus temes. Una versió de Video killed the radio stars i la cançó que du el mateix títol que la primera pel·lícula del realitzador mallorquí Miquel Pou, The Dolly lolly pop revenge varen ser un dels moments més destacats de l'actuació.

La gent continuava arribant al pavelló esportiu quan feren la seva sortida els Sexy Sadie. Els seus sons i melodies, ben construïts i que sonen a tots varen anar conquerint a poc a poc l'ànim d'un públic àvid d'entrega.

No podia faltar al repertori en directe d'aquesta banda la versió del tema dels Beatles que els ha batejat. Tampoc no deceberen en interpretar el primer single del seu darrer àlbum, It's beautiful, it's love, sense l'acompanyament d'una veu femenina que donàs el contrapunt a la de Jaime García. Ni Najwa Nimri ni Adela Peraita, vocalista dels Sunflowers, aparegueren en aquesta ocasió.

Cristina dels Dover va resultar ser poc més que un episodi anecdòtic, tot i que molt exitós. Ella sola amb la seva guitarra, però amb el suport incondicional del públic, demostrà la qualitat de la seva veu al llarg dels quatre temes que va interpretar.

I arribà el moment que molts havien estat esperant. De sobte, les graderies es buidaren per deixar pas a una pista central amb superpoblació. Molotov feien la seva aparició amb un homenatge a Queen. Els primers compasos de la Bohemian Rhapsody atronaven mentre els tres mexicans i el «gringo» ocupaven els seus llocs al front.

Amb energia i, sobretot, amb molta alegria, feren un repàs pels temes del seu disc Dónde jugarán las niñas, en presentaren de nous, que ja estan assajant per incloure's al proper treball, i rendiren tribut a un altre dels grans mites de la història musical, els Sex Pistols, dels quals versionaren Anarchy in the U.K.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.