cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
23°

L'estrès, principal causa de reducció de la mida del penis

Un dels mals habituals de la societat és l'estrès. Aquesta és, segons un cirurgià vascular brasiler, Roberto Tullii, la principal causa de la reducció de la mida del membre viril. Ni més ni manco que deu milions i mig de brasilers pateixen algun problema orgànic o psicosomàtic.

L'investigador destaca entre les disfuncions més comunes: l'ejaculació precoç, falta d'erecció o de consistència per la penetració, entre altres afeccions. Segons Tullii, l'estrès és la causa del 90% dels problemes psicosomàtics.

Segons les investigacions del cirurgià, el minvament del penis és un trauma que pateixen al voltant de 3.150.000 homes a Brasil. Els més propensos serien els executius comerciants, financers bancaris o corredors de borsa que pateixen a diari la responsabilitat de pagar comptes o administar recursos o guanyar doblers.

Tullii va destacar que «entre les experiències compartides amb gent de tot el món va arribar a la conclusió que la proporció de casos de disfunció erèctil a Brasil és conseqüent amb la de molt països. La inestabilitat financera crea impotència sexual i aquest problema no afecta individus de baixa renda, perquè l'assimiliació de la realitat econòmica ja no els provoca ansietat». L'expert considera que tots els problemes tenen solució amb tractament adient.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.