algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
28°

Manacor clou sant Antoni amb una excel·lent desfilada de carrosses

Un any més Manacor va reviure amb gran pompa les beneïdes de sant Antoni.
Eren les 11 del matí i a la plaça de Ramon LLull, estibada de gent per tots els costats, començaren a desfilar per davant les autoritats de la vila més de 15 carrosses seguides de les seves comparses.

Els temes més repetits foren els d'escenes de fora vila i sant Antoni, encara que aquesta edició les carrosses es carateritzaren, tant per l'estètica com per la tasca duta a terme, molt més brillants que altres anys.

Pel que fa als premis, els tres primers recaigueren sobre les carrosses d'Amics des Morers, Grup d'amics de la cafeteria sa Sínia i l'associació d'Amics de sa Rella.

La primera d'aquestes tres asscoiacions fou guardonada amb el primer premi, dotat amb 80.000 pessetes.
L'escena que presentava es corresponia amb un molí fariner antic, construït imitant la tècnica de la pedra seca, amb dos dimonions al costat.

A més de les carrosses, també es beneïren prop de 100 animals de tota casta i raça.
D'altra banda, pel que fa al concurs de foguerons de dissabte passat, resultà guardonat amb el primer premi el de l'institut Mossèn Alcover. Per a l'ocasió, els alumnes presentaren un cavall amb sant Antoni a la gropa que s'encabritava davant la presència del dimoni. El premi que se'ls atorgà fou de 60.000 pessetes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.