algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

Amb el cor xapat

Alejandro Sanz s'ha casat pel rite balinès amb la model Jaydy Mitchel

Ben segur que moltes admiradores han quedat amb «el cor xapat» quan han conegut la notícia. Alejandro Sanz es va casar dia 30 de desembre amb la model mexicana Jaydy Mitchel, en una cerimònia de rite balinès, oficiada per un monjo hindú , en un luxós hotel de Bali on estaven hospedats. Ara la parella té un mes per fer que el seu matrimoni sigui vàlid a Espanya i a Mèxic» segons afirma la revista 'Hola!. No tot està perdut. Al casament hi varen assistir les respectives famílies. Jaydy, en exclusiva per a la revista, va afirmar que «crec en la família i en el matrimoni».

I mentre uns s'ajunten uns altres se separen. No ha començat l'any d'allò més bé per a Carlos Larrañaga i Ana Diosdado, que segons recullen totes les revistes del cor han posat fi al seu matrimoni després de 20 anys d'estar casats. I diuen que la separació ha estat de mutu acord perquè no hi ha hagut terceres persones malgrat els rumors sobre la relació entre l'actor i Pilar Velázquez. Així ho recull la revista Lecturas, que també es fa ressò de les fotografies de Felip Joan Froilà a la neu.

Diez Minutos mostra en portada el Cordobés i Vicky Berrocal que «recuperen la rialla després dels greus moments viscuts. La revista també diu que El Juli ha trobat parella a Colòmbia.

Semana informa que Paquirrín va passar la nit de cap d'any amb el seu germà Francisco i mostra les fotografies de la trobada a Sevilla. «La força de la sang ha estat més forta que la intransigència».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.