nubes dispersas
  • Màx: 12.89°
  • Mín: 7.47°
12°

Pista d'Aventures, la diversió del Nadal per als més joves

Els més menuts ja tornen a tenir diversió nadalenca. La consellera de Presidència del Govern balear, Rosa Estaràs, inaugurà ahir la present edició de la Pista d'Aventures. El recinte firal de Palma serà durant nou dies un gran espai lúdic per als nins i joves de Mallorca. La Pista d'Aventures ha estat organitzada per Fires i Congressos de Balears i compta amb el patrocini de la Direcció General de Joventut i Família del Govern balear. La Pista serà oberta fins el proper 4 de gener.

Els més petits gaudiren d'allò més en la primera jornada de la pista i trobaren una mica de tot. L'organització va voler destacar la gran seguretat de les instal·lacions. Tots els jocs són controlats per 55 monitors amb títol de les diferents escoles de Formació de Temps Lliure de Mallorca i experts en matèria d'escalada i muntanyisme.

I per tal de fer bona la dita de «renovar-se o morir», enguany l'organització ha proposat nous jocs i activitats per tal que els protagonistes d'aquestes jornades, els nins i joves, puguin tenir noves sensacions. En aquesta ocasió s'han muntat sis grans pistes d'escalèxtric, un futbolí humà que ahir va tenir una gran demanda per part dels participants, un tobogan ascendent, partits d'hoquei patins i gimcanes culturals.

Una altra de les innovacions que també han arribat a la Pista d'Aventures ha estat Internet. Per circuit tancat es transmetran continuament imatges en directe a la xarxa Internet. La direcció per poder veure aquestes imatges és www.firesicongressos.com

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.