algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 21°
28°

Els escolars duen Nadal al Municipal

Durant aquests dies se celebra el II Encontre de cant coral que s'inclou dins el cicle «Palma, ciutat educativa»

Ahir horabaixa, el Teatre Municipal va acollir la primera part del II Encontre Escolar de Cant Coral Cantem Nadal.Abans de les 18 hores, en què havia de començar el festival de cançons, el recinte teatral romania estibat: mares, pares i padrins (alguns ben preparats amb càmeres de fotos i vídeos per captar alguns moments per a la posteritat) s'havien espavilat ferm per trobar bon llocs.

El primer en pujar a l'escenari va ser Jordi Llabrés, el regidor d'Educació de l'Ajuntament, que va explicar als presents que aquesta activitat s'incloïa dins el projecte de «Palma, ciutat educativa» i que estava molt bé perquè els més petits començaven a viure l'esperit de Nadal. El regidor va parlar en nom del batle, que no va poder assitir perquè era de viatge.

Ahir els grups convidats varen ser la Coral infantil de Sant Antoni Abat, la coral de l'institut Joan Alcover i la coral de de l'AMPA Eugeni López (la coral Sant Vicenç de Paül va ajornar la seva actuació per demà, dia 17).

Els més petits de l'horabaixa varen ser els membres de Sant Antoni Abad que, sota la direcció d'Antònia Llabrés, i amb l'acompanyament a la guitarra d'Antoni Baos i a l'orgue d'Antoni Mulet, cantaren nadales conegudes per tots els presents: des de A Betlem me'n vull anar, a El petit vailet, Dime niño El dimoni escuat. Els nombrosos nins i nines actuaren amb una disciplina fora del comú i, fins i tot, alguns varen ser els encarregats de fer sonar els instruments de percussió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.