cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 15°
15°

La nova miss Món patí una agressió sexual abans del seu triomf

Miss Món 1998, la israeliana Linor Abargil, va ser víctima d'una agressió sexual a Itàlia set setmanes abans de ser coronada en les Illes Seychelles, anuncià ahir la premsa britànica.

Segons el Sunday Times i News of the World, la jove de 18 anys es trobava a Milà per assistir a una desfilada de moda quan va ser segrestada durant dues hores en un cotxe pel responsable d'una agència de viatges a la qual la miss havia anat per comprar un bitllet d'avió per viatjar a Roma.

El propietari, un egipci que després va ser detingut, l'havia afirmat primer que tots els vols estaven complets i després li proposà dur-la en el seu automòbil a la capital italiana explicant que havia de solucionar allà uns assumptes del negoci.

Poc després de partir, l'home es detingué en un carrer poc freqüentat i agredí Linor Abargil. Segons el Sunday Times, l'egipci colpejà la jove, que es resistia, la fermà i l'emmordassà amb una cinta adhesiva. News of the World afirmà que va ser violada diverses vegades.

La futura miss Món explicà als investigadors que finalment va ser alliberada després de dues hores i que l'egipci li demanà disculpes i la dugué de tornada al centre de la ciutat. La jove presentà una denúncia al sendemà en una comissaria de Roma, on finalment arribà amb tren, i el seu agressor va ser detingut.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.