algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

135.000 punts de llum il·luminaran les festes de Nadal a Palma

Avui horabaixa es donarà el sus a les festes de Nadal a Palma. Amb un pressupost de cinquanta milions, l'equip de Govern municipal ha elaborat una campanya en què hi haurà cinc mil punts de llum més que l'any passat.

Avui matí, el batle Joan Fageda inaugurarà el betlem d'oficis de Cort i presentarà el programa que l'Ajuntament ha preparat. Enguany hi haurà comparses d'animació al carrer que, durant totes les festes, desfilaran per davant Cort.

A partir de les 17 hores, el pregoner de Nadal (el saig de la ciutat) anunciarà la bona nova de les festes i la immediata encesa de llums, que serà a les 18.30 hores. La coral de Sant Francesc serà l'encarregada de posar música a la il·luminació acurada de la Sala.

El nombre de carrers del centre de la ciutat il·luminats seran vuitanta-sis (i no vuitanta-dos, com l'any passat) i el nombre de barriades serà de vuitant-sis (i no les setanta del 97).

Els carrers amb nova decoració seran els de Velázquez, Tous Ferrer, Oms, avinguda Argentina, Balmes, Aragó, Conqueridor, Llotgeta, Palau Reial, Emili Darder, Joan Carles I, plaça de la Reina i passeig Sagrera.

L'horari d'il·luminació serà de les 17.30 a les 21.30 hores (de diumenges a dijous) i de 17.30 a 24 hores (divendres i dissabtes). Els dies 24, 25, 31 i 5 de desembre la inauguració durarà fins a les 6 del matí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.