algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
10°

Al Fayed, DiMaggio, Gates i Iglesias

• Al Fayed

Internat El magnat egipci Mohamed al-Fayed va ser internat a l'hospital Johns Hopkins de Baltimore, segons fonts que es negaren a precisar els motius. Al-Fayed és el pare de Dodi al-Fayed, que morí amb Lady Di en l'accident de trànsit a París, l'agost del 1997. És propietari dels magatzems londinencs Harrods i de l'hotel Ritz de París.EPR.

• Joe DiMaggio

Molt greu El llegendari jugador de beisbol Joe Dimaggio complí ahir 84 anys ingressat en un hospital de Florida i enmig de rumors sobre un greu estat de salut. Mitjans de premsa local han confirmat que l'exjugador dels Yankees de Nova York es troba greu a causa d'un càncer de pulmó. DdB.

• Bill Gates

Dóna 800 milions El president del gegant informàtic Microsoft, Bill Gates, i la seva dona Melinda anunciaren dimarts que donaran 800 milions de pessetes a la biblioteca pública de Seattle, fet que constitueix la major donació d'aquest tipus en la història d'Estats Units. «Aquesta donació assegurarà que la biblioteca pública de Seattle continuï conectant les persones amb la informació que necessiten», digué Melinda Gates. REUTERS.

• Julio Iglesias

Ni estúpid ni català Julio Iglesias afirmà ahir a Barcelona que de moment no gravarà en català «perquè no som un estúpid», encara que no descartà que en un futur interpreti alguna cançó en aquest idioma. Iglesias precisà que «no he nascut a Catalunya, fet pel qual molts poden creure que si enregistr en aquest idioma som un «falsificat», a més, hi ha cantants catalans boníssims. Pens que molts em rebutjarien si ho fes i potser ho haurien de fer». DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.