algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

La fira New Art torna a Barcelona per mostrar les creacions dels més joves

Enguany també s'hi espera la presència de galeries mallorquines

77996
Una de les propostes que es varen poder veure a la darrera edició.

Els creadors més joves mostraran les seves propostes a partir de dijous a la mostra New Art Barcelona. Aquest és el tercer any consecutiu que es munta la fira a través d'un concepte molt senzill. Cada un dels artistes decora una de les habitacions d'un hotel de Barcelona, en aquesta ocasió l'Hotel Barceló Sants.

Enguany, un total de 55 galeries d'art nacionals (entre aquestes algunes de les Illes Balears) i estrangeres ocuparan cada una una habitació de l'hotel ferroviari amb les propostes més atrevides dels seus artistes més joves. Allà els galeristes, crítics, col·leccionistes, públic i artistes es donaran cita entre el 26 i el 29 de novembre.

La idea principal de la fira New Art és convertir les habitacions i passadissos de l'Hotel Barceló Sants en un gran fòrum de debat on es troben tots els esglaons de la cadena artística. «L'intercanvi d'experiències, impressions i descobriments és inevitable» segons els organitzadors, que també asseguren que «la fredor que, en principi, caracteritza les habitacions de l'hotel permet que els artistes les envaeixin, les transformin, les converteixin en una sèrie d'espais d'acollida als quals el públic passeja a gust i sense la tirantor que provoca als nouvinguts les galeries d'art o els grans recintes firals. Així s'assoleix la intimitat.»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.