algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

L'aeròbic aplegà més de mil persones al Palau d'Esports de Son Moix

Els participants varen exercitar-se durant més de dues hores i mitja

El Palau Municipal d'Esports de Son Moix es va convertir ahir a vespre en un gegantí gimnàs on més de mil persones es llevaren el fred i la son participant al quart marató popular d'aeròbic organitzat pel gimnàs olímpic i patrocinat per El Corte Inglés.

La jornada va començar a les onze del matí quan tots els participants vestits d'idèntica manera començaren les taules al ritme que imposaren més de 35 monitors de les Illes amb les seves coreografies, i va acabar devers les 13.30 amb la tradicional entrega de guardons. De tota manera, la gent s'hi va anar congregant des de dues hores abans, ja que l'entrega de camisetes i les darreres inscripcions es podien fer al mateix pavelló.

Una de les característiques que defineixen aquest esdeveniment és que els participants varen poder realitzar les taules fins al final de la prova "si les forces els ho permetien" ja que aquest no era eliminatori. Un altre dels al·licients importants de la prova és que els premis es varen entregar als tres primers gimnassos amb major nombre de participants. La mesura, evidentment, fomentà la participació. Els guanyadors s'endugueren un total de setanta cinc mil pessetes i un trofeu, els segons, 50.000 i trofeu i els tercers, 25.000.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.