nubes dispersas
  • Màx: 11.89°
  • Mín: 7.47°
12°

Smith, Andrews i Kirkland

• Will Smith

Projectes Will Smith negocia amb l'estudi Warner Brothers protagonitzar la quarta versió de la pel·lícula Ha nascut una estrella. Després de l'original, rodada el 1937 amb Fredric March i Janet Gaynor en els papers principals, dues noves «Ha nascut una estrella» arribaren a la pantalla amb Judy Garland i James Mason el 1954 i Barbra Streisand i Kris Kristofferson el 1976. El nou projecte seria un poc diferent dels tres primers. REUTERS.

• Julie Andrews

Sense veu L'actriu i cantant Julie Andrews, coneguda per les seves interpretacions a Mary Poppins i Somriures i llàgrimes, sembla haver perdut definitivament la veu que li donà fama, segons la premsa de Nova York. Andrews, de 63 anys, fou operada de nòduls no cancerosos l'any passat i des d'aleshores «no hi ha dia que la seva veu no es debiliti més», segons el seu marit, Blake Edwards. DdB.

• Kenny Kirkland

Traspàs El pianista de jazz Kenny Kirkland, que tocà amb Sting, Wynston Marsalis i Branford Marsalis, fou trobat mort al seu domicili de Nova York el passat 13 de novembre. El pianista, de 43 anys, sembla que morí per una sobredosi de drogues, segons publicà Los Àngeles Times. AFP.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.