algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Breus

• Literatura

Josep Pla El nebot de l'editor Josep Maria Cruzet, Sebastià Borràs, ha afirmat avui que està negociant amb una editorial catalana la publicació de la correspondència inèdita entre el seu oncle, fundador de l'Editorial Selecta, i l'escriptor Josep Pla. EPR.

RBA editors Els accionistes de Tusquets Editors, Beatriz de Moura i Antonio López Lamadrid, han arribat a un acord amb l'editorial RBA per tal que aquesta adquireixi el 50% de la societat. Segons les empreses amb la signatura d'aquest pacte es pretén reforçar la presència al mercat llibreter, tant espanyol com iberoamericà, de la societat catalana, que mantindrà la seva línia editorial i els seus principis en la selecció de títols i autors, a la vegada que iniciarà nous projectes en altres camps de l'edició. EFE.

Mío Cid Un CD-Rom dedicat al Mío Cid inicia des d'ahir la col·lecció Tesoros de la Biblioteca Nacional, que editarà en suport electrònic algunes de les obres fonamentals del patrimoni bibliogràfic, manifestà el seu director, Luis Alberto de Cuenca. Per dur a terme el projecte la Biblioteca Nacional necessita aconseguir la col·laboració d'empreses que patrocinin cada un dels discs. EFE.

De Villena L'escriptor Luis Antonio de Villena pronunciarà avui la conferència La escritura apasionada de Vicente Aleixandre, que continua el cicle Del 27 y del 98 organitzat per l'Aula de Lletres de la Universitat de Cantàbria per aquest darrer trimestre. En la conferència, Villena glosarà la figura del poeta sevillà, impulsor, als anys quaranta, de la primera renovació poètica de la postguerra espanyola. EPR.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.