algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Teixint la dignitat del Tercer Món

Avui s'obre una exposició tèxtil per conscienciar la població envers el comerç just

Un crit de denúncia de situacions injustes que succeeixien en els països del sud i que pateixen els treballadors del sector tèxtil. Gent que desenvolupa un treball en unes condicions d'explotació, esclavitud, que té uns salaris injusts i la producció del qual no respecta el medi ambient. Són Situacions en les quals l'únic que importa a les multinacionals és la generació de beneficis.

L'altra cara de la moneda, l'alternativa, és el comerç just, productes provinents d'un treball on s'assegura els drets dels obrers als beneficis, no hi ha explotació infantil, ni treball forçat. Tot això queda reflectit en l'exposició Teixit amb dignitat organitzada per l'Associació de botigues solidàries de Mallorca S'Altra Senalla i que avui s'inaugura al centre de Cultura Sa Nostra i que comptarà amb l'actuació d'un conjunt musical.

La presidenta de S'Altra Senalla, Marta Pizarro, va manifestar que amb aquesta exposició «es pretén fer un crit a la població i a la gent perquè s'adonin que a vegades els productes que tenim entre les mans no sempre han estat produïts en condicions justes. La mostra està centrada en l'artesania tèxtil. El material que s'utilitza és cotó sense pesticides, tintats naturals, llana i alguna seda natural».

Aquesta mostra està acompanyada de la campanya Roba neta, que convida a tot el món a aportar el seu esforç per canviar les coses.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.